Busiifliikka -

Älskar? Älskar Inte? Hur fan kan en blomma veta?

Idag. Har kjag vart på jobbet och de gick skit trögt kan jag lova för nu äre dåligt me folk i byn. Sorry skrev inge blogg igår senare, fast jag orkade inte gå ut i boden och fixa o dona. Jag va inne istället för de blåste så ute.
Är lite trött och irriterad nu i skrivandets stund, för jag vet inte hur de är på kärleksfronten just nu. Och jag hatar verkligen att känna mej så förvirrad som jag kan göra ibland, De hjälpte igårkväll när jag satte på ett avsnitt av Heybaberiba.
Annars hade jag nog legat och bara grubblat och funderat på hur jag känner? Hur han känner? Va som kan ske? Är jag intresserad? Är han intresserad? och vise versa ja ni fattar =P De är jobbigt, men de ska bli spännande att se ifall jag får fjärilar i magen nästa gång jag ser han för då vet jag iaf att jag är tillräckligt intresserad. Och vem vet de kanske kan byggas till något seriöst. De får vi allt se, jag känner mej rätt svår för sånt nu för tiledn egentligen. Jag har väl vant mej att vara ensam nu tror jag och jag vet hur jobbigt de är att umgås med en o samma person varje dag. Fast med honom kanske de kommer kännas annorlunda. =) hoppas de. Just nu längtar jag som satan tills jag flyttar hemifrån de ska bli så jäkla skönt att få bo helt ensam med mina änglar i en lägenhet. I Can´t Wait!!!
jahopp nu ska jag nog gå och röak en cigg tror jag..
Ha de gött skriver väl kanske några rader innan jag går och lägger mej.
Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0