Busiifliikka -

Hejsan Hoppsan!

Just nu sitter ja på jobbet och tråkar.
Va tvungen att hämta datan för jag tänkte att när de blir lite lugnt så ska ja skicka iväg min matteuppgift som jag ligger väldans efter med. Men nu snart ska jag skicka iväg den.
Annars idag så har de väl inte hänt så speciellt mycket Tobbe va här en stund och satt och pratade med mej om diverse känsliga saker och jag som vanligt när känslor kommer på tal börjar på att böla.
Ja är man vek på de sättet så är man men jag har inte mått så specillt bra den senaste veckan eftersom jag mår hemskt dåligt över att jag är så fruktansvärt kär i en person och jag är så rädd att jag inte duger.
jag är rädd att han inte n¨gonsin blir intresserad av mej och att han tycker jag e ful och tjock och dum i huvudet,. ja jag kan nämna allt negativt så är jag rädd att han tror de om mej.
Och de gör mej så ledsen om jag bara kunde vara som jag vill vara om jag bara kunde se ut som jag vill göra och känna mej själv nöjd med mej själv för en gångs skull.
Men de känns som att allt skit blir bara värre o värre.
Och jag trodde aldrig att ja kunde bli kär i en person så fort som jag blivit i honom och de skrämmer mej så otroligt mycket på sätt o vis, han har verkligen fångat mitt hjärta.
Hoppas bara någonting snart förändras i mitt liv för jag orkar inte fortsätta leva de som jag gör nu.
Pussss

Kommentarer
Postat av: NIklas

SNuttan.. det löser sig... jag tänker på dig.. inga problem men du får sluta skriva porr mess mitt i nätterna och säga att du älskar mig och vill hamig du vet att det inte sulle funka.. Pusssssss

2009-04-15 @ 07:24:24
Postat av: Emma

hahha niklas get a life!!

2009-04-15 @ 17:14:43
URL: http://busiifliikka.blogg.se/
Postat av: Nilas

2009-04-21 @ 07:23:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0