Busiifliikka -

Börjar bli förkyld =(

Usch så jobbigt , jag har klarat mej hela vintern men just nu när den härliga solen kikar fram om dagarna så är de så jävla typiskt att man ska gå o bli sjuk. Jahopp va har hänt då??
Inte mycket ja ska flytta in i ett hus =) *överlycklig* de ska bli så göttans att få bo för sej själv o verkligen då helt för sej själv o bara bry sej om sej själv o ta hänsån till sej själv. de blir lyxliv för min del =).
Så idag va jag dit o kikade lite hur se såg ut för de hade jag glömt lite av för jag har ju vart där förut för man måste ju veta exakt hur se ser ut så man vet hur man gör med möbler o så. de är ju 5 rum i huset så jag tror knappast ja kommer kunna fylla alla rum med möbler till en början men de kommer med tiden beroende på hur länge ja tänkt stanna där, (hade ju tänkt stanna bara tills jag får en lägenhet) men vi får allt sa vad tiden ger.
Jag fick även nycklarna dit idag så jag kan köra dit lite saker o så. Ska även beställa lite möbler i morrn så dom kommer nog i nästa vecka o sen i morrn så hämtar mamma o dom ett barbord och säng åt mej =).
Toppen toppen jag lägger in sen vilka möbler som jag beställt..
Nu tänkte jag att ja skulle se ifall de är nå sköjj på tv:n och sen ska jag betala räkningar Världens roligaste sysselsättning (eller inte) men ha de bäst nu alla <3
PUSS

Kommentarer
Postat av: therese

Va roligt gumman :). När är inflyttningsfesten? haha

2009-03-17 @ 09:44:52
URL: http://tyttan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0