Busiifliikka -

Skit väder!!!!

Hejsan, idag är de jävla skitregn ute...
Och de gör att de blir så jävla kallt inne också ju.. =(
Har varit på jobbet sen i morse för ja har serverat ett busslass med pensionärer idag.
Så nu sitter jag här och har skit tråkigt, de är säkert inte en kotte som kommer komma hit resten av kvällen heller.

Fick en utskällning och anklagelse av mitt äckliga, fula, idiotiska, grisnäsiga EX igår och han anklagade mej för att jag dödade min älskade Skrollan och påstod att hon va hans och grejer. Men lilla vän JAG köpte henne för MINA pengar, JAG betalade maten, JAG betalade försäkringen, JAG betalade alla veterinärkostnader. DU betalade INGENTING!!!
Så visst självklart får du fortsätta drömma om att de va din hund. Men snälla täpp till käften om dina drömmar ditt vider!!
Och du gav henne ingen kärlek speciellt inte mer än mej som du påstår och anklagar mej för att jag dödat henne de är oförlåtligt. Jag har obduktionspappret och där står ingenting om de men försök överbevisa mej bara om du törs ditt äckel.........

Förstår egentligen inte hur jag kunde lägga ner tiden ens att skriva ner om idiotens sjuka beteende, men jag blir så jävla förbannad och vissa borde veta vilken idiot människan är.. jag ska ta reda på hans adress och skicka en ansökan till säter åt den jävla tönten. Som ser ut som en jävla missbildad gris i ansiktet.. Fy för dej ditt fula ollon...

Nej nu får jag ge mej med att vara så arg. han är inte värd min energi.
Ja, gumman ja ska lägga in fler bilder på min älskade "Hera" =) Har inte haft med mej min batteriladdare till kameran så jag har inte fått mera än en bild på henne innan kameran dog men nu efter jobbet ska ja hämta de och då blir de fotografering =)

Ha en bra kväll i detta regniga oissvädret.
PUSS

Kommentarer
Postat av: therese

då vill ja se ikvääääll :)

2009-05-18 @ 20:37:41
URL: http://tyttan.blogg.se/
Postat av: Jennie

Jätte bra/fin blogg,vad ska du göra ikväll?

2010-12-12 @ 19:36:49
URL: http://jehnnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0