Busiifliikka -

Nu får det vara NOG!

Ja fy bubblan va dålig jag är på att blogga! Nu måste jag sätta fart igen. men jag måste nog också få lite mera motivation tror jag. Men jag får väl skylle på att jag jobbat för mycket. =P. Ja jag ska väl ta o berätta lite om helgen då kanske.
Började med att jag åkte med Therese, Peter, Sonny och Micke hem till Micke i torsdags och drack grogg sen sov jag där. Men jag fick skjuts hem på fredag morgon för jag skulle jobba. Sen blev de party hos Peter och Therese på fredag kvällen, kom väl inte i säng förens vid 3, 4, 5 eller nåt. Och vaknade av att conny kommer och hoppar på mej när jag ligger breve karin på madrassen. sen va de bara att dra igång drickandet igen efter att jag va på toaletten och ropade på Ullrik så drog vi till pizzan o tog lite frukost sen drog ja o karin hem till henne o duschade o så. Sen åkte hon och jag med Jonny, Erik, Marcus och Emil på en helvettesresa må jag säga på skoter åkte vi i 3 mil och satt o drack o grillade falukorv upp vid Vasselvallen i Jonnys stuga sen va de bara att åka 3 mil hem igen och dricka lite fast jag hade så ont i ryggen efter resan så jag kunde inte dricka o ha skojj så jag drog hem till karin och sov runt halv 3 tiden.
Här är lite bilder från den roliga fylle helgen =).

FREDAGConny kom in till oss hos Peter och ThereseOch han fick snabbt lite färg i ansiktet (
erkänn att den ena sidan e snyggt sminkad)Therese och PeterThereseFolkHaha Jag  =) Bjuder på den va. hahaMicke och MaribellMarkus - De leendet va långt bort!Jonny & Emil - lite pussjukaMarcusJonny - vi spelade klädpoker och han förlorade endelMarcus också

LÖRDAGTony & Elaine - på pizzanKarin - i grillstuganKarin & Jag i grillstugan - mm gott med groggKarin & Jag - wohooJonny, Karin & Jag - hahaViMarcuspussJonnypussEmil =)SNÖTillbaka på byn =)
Haha va bara tvungen att lägga upp denna på Linda & karin
HahaLinda, Sandra & KarinKarin babyKarin & Linda - so lovely

Så nu får de räcka. Har säkert 100 bilder till från denna helg men de här korten va bäst
hoppas ni är nöjda. ha de gött..
PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0