Busiifliikka -

Halloween

Hej hopp! Nu har jag vilat ut efter en ganska så rolig helg. De hade kunnat va roligare men men de blir inte roligare än vad man gör de till så vi hade skojj trots allt.
De började i Fredags då Karn kom hem till mej på morgonen och vi fixade och rixade med kläderna vi skulle ha, sen begav vi oss hem till henne och böt om samt sminkade oss och tömde 3 L vin Helena kom också över en stund och drack lite vin. Vi försökte få Helena att klä ut sej men de blev inte så men hon åkte bil med oss sen ett tag.
Vi drog sedan till Koppar´n och käkade med Svenne sen drog vi till Peo och fråga om han kunde va chaufför och de kunde han ett tag. Vi va även upp på Idre en sväng den kvällen och sen blev de fest hos Jocke sen drog vi till Olsson och sen åkte vi massa bil mitt i natten och sen fick vi kaffe av Per (tack) Sen blev vi hos Tommy där jag somnade.
På lördag morgon va de bara att kliva upp när man hörde Folkets ljuva stämma i lägenheten. Och synen i vardagsrummet va snygg. haha  Tommy städar, Karin Bakis, Conny Deckat på golvet och macke sover. =)
Sen drog vi på pizzan och åt sen åkte vi en massa bil och sladdade =) *roliigt* Sen åkte vi lite ragg me Svenne och Holger och sen böt vi om sen drog vi till Tommy på kvällen igen sen åkte jag hem vid 9:tiden och idag har jag jobbat =).
Här kommer lite bilder från helgen. Enjoy it


FREDAG
Börjar med en rolig bild på Karin när vi sminkat oss
Jag - Japp de är jag *jag lovar* Snygg va?Karin - sexyHelena - Som testade Mimmi mus kläder, men ville inte va utklädd med oss. Söt va?Jag & Karin - När vi åker bilVi - Igen Hello =)Svenne - Japp de ä svän min vän som jag åker bil mä igän!Peo - ChaufförenVi - puss pussHäjjRämus (sara) och Frostis(sara) i bakgrunden - riktiga partybrudar, Me Like =DSvenne & Natalie Babygirl - gillar dej stenhårt gumsanLinda & Micke - Hatar dej Micke för du tände eld på mina strumpbyxor ditt psyk!!


LÖRDAG
Karin - på lördagen utanför Jockes hus riktigt fin bild tycker jag.Frostis - Inte torr för 5 öre haha älskar dej gumzJocke - Fränaste karn på byn, min Idol FETTO!! :DJocke & Jag - Usch så jag ser ut. aja bjuder på den..Glada gänget - Macke, Rämus, Natta, Jocke och FrostisOch glada gänget - Blev ännu gladare =)Jag - syns de att de är dagen efter eller?? NääJagConny - med Rämus Taxihatt på sejNatta - Som PokerbrudRämus - Som TaxichaufförHos Tommy på Lördagkvällen - Conny har däckat och blivit piskad av Jonny =)Sonny och KarinKaron och Jonny - vet inte riktigt vad dom gör.

Så de va alla bilder de, glömde ta kort på mycket mycket mer tyvärr =(.
Men roligt hade vi väl.
Dock så klädde vi ut oss på fredagen fast man skulle göra de på lördagen.
Men skit samma vi fick ju klä ut occ två dagar i rad då
ha de bässt
XOXO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0